VendaVini

Uw wijnleverancier die begrijpt
waar het om draait als het op wijn aankomt.

BEKIJK ONZE WIJNEN
Alles is ontstaan vanuit mijn passie voor wijn.

Bijzonder aan een kwalitatief goed glas wijn is dat er geen goed of fout is qua smaak, het is maar net waar je zelf van houdt. Ook de gelegenheid waarin de wijn gedronken wordt, bepaald soms of een wijn goed, geschikt of passend is. De interpretatie van wat lekker is

BEKIJK ONZE WIJNEN
Roberto Lucarelli prachtige wijn uit de Marken Italië

Onze vriend, purist, een met de natuur Roberto Lucarelli maakt op traditionele wijze met gebruik van moderne technieken fantastische wijn. Biologische wijn die in de wijngaard gemaakt word en niet in de kelder! Hij daagt zich ieder jaar weer uit om een nog betere en puurdere wijn neer te zetten. Laat je verassen door de wijnen van Roberto!

BESTEL HIER
Geen standaard fabriekswijnen, niet alleen de bekende merken.

In ons assortiment staat de smaak voorop. We zijn trots op de wijnhuizen waar we mee samenwerken, gerenommeerde en gevestigde namen, maar zeker ook de onbekende pareltjes: lokale, kleinschalige familiebedrijven, die verrassen met tongstrelende spannende smaaksensaties. Wat hen bindt is de kwaliteit, natuurlijke producten zonder toevoegingen. Ambacht. VendaVini bezoekt de wijnhuizen zelf, om de werkwijze, de mensen en de verhalen achter de wijnen te leren kennen. En om te proeven, want tot slot draait het om de smaak.

Promo box

Iemand heeft dit product ook bekeken

Product name

info info

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods